Τρόποι Πληρωμής

Μέσω Αντικαταβολής 

Σε περίπτωση που σας «φοβίζουν» οι online πληρωμές (δεν υπάρχει κανένας λόγος, αλλά λέμε...), μπορείτε να επιλέξετε την πιο κλασική μέθοδο για την πληρωμή της παραγγελίας σας. Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να πληρώσετε την ημέρα της παράδοσης στο χώρο σας ή στο χώρο μας. Η αντικαταβολή γίνεται μόνο με μετρητά, και έχει επιπλέον χρέωση 2€.


Με Τραπεζική Κατάθεση

Αν δε θέλετε να πληρώσετε online, δε θέλετε να έχετε χρήματα πάνω σας ή δεν βρίσκεστε στο χώρο που επιθυμείτε να γίνει η παράδοση, τις ώρες που εμείς παραδίδουμε, τότε μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού. Μπορείτε να παραγγείλετε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και να προεξοφλήσετε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους τραπεζικούς λογαριασμούς, αναγράφοντας ως αιτιολογία τον κωδικό της παραγγελίας:

ALPHA BANK (web banking):
Αριθμός Λογαριασμού:     994002320001983
IBAN:    GR1601409940994002320001983

Δικαιούχος:   Κολυφέτης Αθανάσιος-Σταύρος 

Μόλις κάνετε την πληρωμή θα ξεκινήσουμε τη διαδικασία αποστολής της παραγγελία σας.


Μέσω PayPal

Εάν έχετε πιστωτική κάρτα και επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας ηλεκτρονικά μπορείτε να επιλέξετε τον πλέον διαδεδομένο τρόπο, παγκοσμίως, για την εξόφληση της παραγγελίας σας, το PayPal


Μέσω Πιστωτικής Κάρτας

Υπάρχει η δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro, American Express, Diners.

Εγγραφή στο newsletter