Προφίλ Εργαστηρίου

Η πείρα, η ενασχόληση τριών γενεών με την κατεργασία δέρματος και η αγάπη μας για το παπούτσι, μας οδήγησε στην δημιουργία των χειροποίητων ελληνικών δερμάτινων σανδαλιών με την εμπορική επωνυμία HELLENIC SANDALS.


Η κατασκευη των σανδαλιών, γίνεται από γνήσια δέρματα αρίστης ποιότητας,  που προέρχονται από γνωστά βυρσοδεψία της Ελλάδας και αφού έχει προηγηθεί αυστηρή επιλογή των καλύτερων υλικών. 


Η HELLENIC SANDALS είναι οικογενειακή επιχείρηση. Ο Αθανάσιος Κολυφέτης, επικεφαλής της εταιρείας, "κληρονόμησε" τη γνώση, μα πάνω απ' όλα το μεράκι για τη δημιουργία χειροποίητων δερμάτινων δημιουργιών. 


Τα σανδάλια μας είναι εξ ολοκλήρου χειροποίητα. Κόψιμο, ράψιμο, συναρμολόγιση, όλη η αλυσίδα παραγωγής απαιτεί την ανθρώπινη παρουσία. Δίχως άλλο, μια τόσο απαιτητική δουλειά, απαιτεί τεχνογνωσία, μεράκι, φαντασία, αγάπη για αυτό που κάνεις. Μόνο έτσι το αποτέλεσμα είναι ιδιαίτερο, μόνο έτσι οι δημιουργίες μας καλύπτουν τις απαιτήσεις του πιο δύσκολου κριτή μας, εμάς...  


Αυτό που, μεταξύ άλλων, καθιστά ξεχωριστά τα HELLENIC SANDALS είναι η σόλα τους, η οποία είναι και αυτή δερμάτινη, με αντιολισθητική επίστρωση.


Τα σχέδιά μας είναι εμπνευσμένα  απο τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό και τη μυθολογία, σε συνδυασμό βέβαια με τις σύγχρονες στυλιστικές τάσεις της μόδας. 

Εγγραφή στο newsletter